Във  фокуса на нашата фирма  „MIT HERZ 24“     , са нашите клиенти, които даряваме със грижи от сърце и душа.Това не е само работа , това е  нашето призвание, предоставяйки  един по добър  начин на  живот на нашите клиенти. Споделяйки  живота си с  тях, ние  преживяме  както щастливи , така и тъжни моменти.

Нашата задача е да сме до тях винаги, да знаят и да чувстват нашата подкрепа. Когато ни погледнат в очите да се чете доверие и това, че те разчитат на нас, и ние сме готови да им помогнем винаги.

Ние сме екип от обучени  хора, сблъскали се реално със отговорността, в грижите и подкрепата на хора в домашна среда, на разположение 24 часа за вас.

Най важната ни цел е да постигнем високо ниво на удовлетвореност на пациентите и нашите служители. Ние осигуряваме сигурност, благополучие  и оптимални грижи на нашите пациенти.

В нашата фирма MIT HERZ 24   разглеждаме всяка нужда на нашите клиенти , както физически нужди така и душевни, включвайки ги в нашата работа.

Екипът ни предлага  професионални  и отговорни действия, обвързани със лична ангажираност , хора  силно мотивирани с приятелско отношение. Ние се стараем всички да получават информацията  бързо и адекватно, съобразено с  работния процес.

Всички ние сме отговорни за качеството на  предлаганите от нас услуги , както и полагаме непрекъснато усъвършенстване в процеса на работа всеки ден. Ние се отнасяме с взаимно уважение, любов и всеотдайност  за постигане  общата ни цел която е ОПТИМАЛНИ ГРИЖИ  СЪС СЪРЦЕ  –MIT HERZ 24“.

     

УПРАВИТЕЛ

  ‘’Да имаш голямо сърце не тежи, само помага…’’

Ние сме фирма  – в началото офис – асистент и организатор, посредник   а в момента управител на фирма MIT HERZ 24 .

Стремя се към Успеха,  не само  на работното място, а и към Успеха в живота. Преоткривам себе си постоянно във всякакви нови начинания – животът е един океан от възможности . Всяко нещо, с което се захвана, върша със изключително много страст и отдаденост . Работата с хора  е  моето призвание. На ваше разположение съм за решаване на вашите проблеми, свързани с всички аспекти на грижите. И не на последно място, като мениджър на Мит Херц 24 ЕООД , искам да Ви подаря част от собствения си позитивен заряд и страстта, която влагам във всичко, което върша, защото Вашата цел изисква немалка доза от това  – да бъдете един страхотен, успешен асистент с голямо сърце и душа.

 

 

Удостоверения: